Coxan, Sydänsairaalan ja Fimlabin toiminta turvattava

Ajankohtaista,Ajankohtaista, tiedotteet

Coxan, Sydänsairaalan ja Fimlabin toiminta turvattava. Tässä kannanottomme asiasta 👍 Tärkeää turvata ihmisten hyvät palvelut

***

Pirkanmaan näkyvät SDP-toimijat ottavat kantaa Coxan, Sydänsairaalan ja Fimlabin puolesta – ”Ovat parantamassa pirkanmaalaisten hyvinvointia”

Pirkanmaan näkyvät SDP:n toimijat ovat toimittaneet julkisuuteen kannanoton, jossa he ottavat kantaa Coxan, Sydänsairaalan ja Fimlabin toiminnan puolesta.

KANNANOTON ON allekirjoittanut 15 seudun näkyvää demarivaikuttajaa – pääministeri Sanna Marin, alueen kansanedustajat, Pirkanmaan Sosialidemokraattien puheenjohtajisto, pormestari Lauri Lyly, sairaalaneuvos Rauno Ihalainen sekä Pirkanmaan sairaanhoitopiirin hallituksen demariedustajat.

COXAN, Sydänsairaalan ja Fimlabin tulevaisuus herätti runsaasti keskustelua maanantaisessa Tampereen kaupunginvaltuuston kokouksessa. Etenkin pääministeri Sanna Marinille esitettiin asiaan liittyen runsaasti kysymyksiä.

– Haluamme varmistaa, että julkisomisteisten yhtiöiden toiminta osana julkista palvelujärjestelmää turvataan. Pirkanmaan sosialidemokraattiset toimijat antavat täyden tukensa Coxan, Sydänsairaalan ja Fimlabin laadukkaalle, asiakaslähtöiselle ja kustannustehokkaalle toiminnalle. Kyseiset julkisomisteiset yhtiöt ovat omalta osaltaan parantamassa pirkanmaalaisten asukkaiden hyvinvointia, ja tämä on sosialidemokraateille erityisen tärkeää, kannanotossa todetaan.

Tamperelainen 23022021