Hyvää Joulua kaikille ❤️

Minulla oli tänään suuri kunnia julistaa koti-Hervantaan joulurauha. Samassa tilaisuudessa joulurauhan perheisiin ja sosiaaliseen mediaan julistivat hienosti hervantalaiset nuoret.

Hieno lämminhenkinen hetki – kiitos Tampereen Eteläinen seurakunta ja kirkkoherra Mikko Sulander. Halusin julistaa joulurauhan kauneimman sanan: rakkauden hengessä.

Tässä: ”Julistettakoon tänään vuoden 2021 jouluaattona joulurauha Hervannanmaalle, ja kaikille sen asukkaille. Julistettakoon se kauneimman sanan, rakkauden, siivittämänä

Muistakaamme tänään, huomenna ja joka päivä, julistaa mielissämme ja pitää sydämissämme tärkeä joulun sanoma lähimmäisen rakkaudesta ja toisista välittämisestä. Rakkaus – voimista suurin -,on rakkautta lähimmäisiämme kohtaan. Se on huolenpitoa kaikista: Kanssaihmisistämme. Luonnosta ja eläinystävistämme. Se on sitä, että ketään ei jätetä yksin, ja sitä, että sydämissämme soi, että jokainen ihminen on laulun arvoinen.

Julistettakoon tänään rauhaa ja rakkautta: Tänäkin Jouluna joudumme pitämään fyysistä etäisyyttä – olkoon henkinen läheisyys läsnä ja sydämissämme. Julistettakoon joulurauha perinteisessä ”Hervannan hengessä” – yhteishengessä ja yhteisöllisyydessä. Vahvassa kotiseuturakkaudessa.

Otettakoon jokaisen hervantalaisen sydämeen ja ohjenuoraksi nuorten julistuksen viisas sanoma:

” Nyt ei tarvitse väitellä, kiistellä tai kinata. Nyt on aika kiittää, muistaa ja kertoa, kuinka joku on sinulle tärkeä.

”Tänään, kun Hervantaan julistetaan Joulurauha –toivokaamme sitä koko maailmalle, ja viisautta sen ihmiskunnalle. Voittakoon rakkaus vihan. Saakoon sijaa maailma, jossa olkapäät voittavat kyynärpäät.

Toivotan lämmintä joulumieltä rakkaalle koti-Hervannallemme ja kaikille sen asukkaille.

Täten: julistan Joulurauhan alkaneeksi Hervannassa.

Toivotan kaikille hyvää Joulua.”