TIEDOTUKSIA

KOKOOMUS TIEDOTTAA:

Palkatonta sairauskarenssipäivää viettäessäsi voit nyt ilahduttaa itseäsi tilaamalla Benin ovellesi.

(Toim. huom. Tilaaja maksaa postituskulut. Kuten kaikki muutkin kokoomuksen tarjoukset.)

***

TIEDOTE HENKILÖKUNNALLE:

Työssä poissaolomääräykset muuttuvat:

1. Sairauden sattuessa:

–    Sairaus ei ole mikään syy olla poissa: Jos pääsee lääkäriin, niin pääsee myös töihin.

2. Hammaslääkärissä käynti:

–    Palvelukseen otetaan vain henkilöitä, joilla on tekohampaat, koska silloin voidaan lähettää hampaat korjattavaksi postitse jatkuvan hammaslääkärissä ravaamisen sijasta.

Ja niin edelleen.

(Toim. huom. Em. otteet kirjoituspöydän laatikosta löytyneestä vuodelta 1990 peräisin olevasta hupimielellä levitetystä kiertokirjeestä, jossa kerrottiin, millä ”lusmuilevat” työntekijät laitetaan kuriin.

Joku kokoomuslainen lienee löytänyt saman paperin – ja ottanut sen tosissaan. Kohta yksi tuli jo hyväksytyksi kokoomuksen puoluevaltuustossa. Seuraavaa valtuuston kokousta mielenkiinnolla – ja kauhulla – odotellessa…)

***

RAHAN KAUPAN JA VEROPARATIISIEN KESKUSLIITTO TIEDOTTAA:

 Huolestuttavana informaationa kansanvallan suunnasta on kuulunut, että rahan kauppa olisi verolle pantava.

Rahan vallan turvaamiseksi käynnistettäköön operaatiot talouslehtien etusivuilla. Niillä kansaa valistettakoon niin, että ymmärtävät, kuinka väärin olisikaan, jos 10 000 euron osakekaupasta joutuisi maksamaan peräti 10 euron veron. Puhumattakaan siitä, että johdannaiskaupalla rahatalouden kuplan paisuttamisesta ja kasinopeleistä joutuisi maksamaan peräti 0,01 prosentin veron.

(Toim.huom. Suurpääoman mielestä hälläkö väliä, ettei pääse tavallinen palkansaaja moisista 0,1 -0,01 prosentin veroprosenteista edes neuvottelemaan. Eikä ole matkoja tarjolla veroparatiiseihinkaan. Hälläkö väliä, miettivät rahapiirit, ettei tavallinen eläkkeensaaja tai työtön saa lietsottua ison tason otsikoita siitä, että jos nostatte veroja, tulee kohta nälkä!)

RAHAN VALLAN SUOMI TIEDOTTAA:

Jos kansanvalta uhkaa, siirtykää sinivalkoisesti ulkomaille. (ps. sen verran voi jättää Suomeen, että Kokoomukselle voi edelleen maksaa vaalitukea.)

(Toim. huom. Joko riittää?!)

Kommentit

Jätä kommentti