Vihreät ajavat panssarilla

Luin tuossa Hannu Jouhkin kirjaa “Demari ajaa bemarilla”. Keksinkin samalla, millä vihreät ajavat: vihreät ajavat panssarilla.

Nimittäin hämmästyttävää, mutta totta, tällä hallituskaudella varustelumenoja on ollut varaa kasvattaa 500 miljoonalla eurolla. Nyt vielä sinivihreä hallitus viisaudessaan linjasi, että tästedes on varaa kasvattaa varustelumenoja vuosittain indeksikorotuksen lisäksi vielä ylimääräisellä kahdella prosentilla.

Sinne sitten menikin rahat opiskelijoiden opintotuen indeksikorotukseen ja yliopistojen rahoitukseen. Tarviihan rahaa nyt riittää varustelumenoihin näinä aikoina vieläpä enemmän kun aiemmin.

Tämä on mielenkiintoinen injaus Suomen hallitukselta, nimittäin kaikialla muualla Euroopassa asemenoja näinä taloudellisesti kireinä aikoina päin vastoin vähennetään! No, olemmehan myös Euroopan ainoa maa, jossa lisää ydinvoimaloita rakennetaan tuplittain.

Vihreät siis ajavat panssarilla. Siinä suhteessa tämä homma sujuu helposti, että toisin kuin Suomen leijona, panssarivaunuja ei tarvi edes maalata uudestaan – ne ovat jo valmiiksi vihreitä.

Kommentit

Jätä kommentti