Adressi vaatii terveyspalvelujen takaamista Hervantaan kesälläkin

Ajankohtaista, tiedotteet

Viime perjantaina Kauppakeskus Duoon keräytyi joukko terveyspalveluista huolestuneita hervantalaisia. Kello 12 luovutettiin kaupunginvaltuutettu, kansanedustaja Pia Viitaselle Hervannan terveyspalvelujen puolesta kerätty adressi.
Paikalle pääsi muutama kymmenen, mutta terveyspalvelujen takaaminen Hervantaan kesälläkin huolestuttaa paljon useampia. Adressiin saatiin muutamassa viikossa kerättyä 1700 nimeä.
– Hervantalaiset haluavat päästä hoitoon Hervannassa eikä Kaukajärvellä, kiteyttää adressin alulle pannut Tapio Matinlompolo.

Viime kesänä Hervannan terveysasema oli kesäsulun piirissä, käynnissä olevan remontin vuoksi. Kesäsulun aika oli 22.6.–2.8. Myös Omapihlaja Hervannan terveysasema oli kiinni saman ajan.
Hervantalaisia ohjattiin käyttämään Kaukajärven palveluja.
– Hervannan palvelujen käyttäjiä on Vuores mukaan lukien jo noin 30 000. Meille pitää turvata omat palvelut. Etenkin kun Hervannassa asuu paljon vanhuksia ja muita, joille liikkuminen on vaikeaa.

Adressi luovutettiin Pia Viitaselle, joka vie asian eteenpäin Tampereen kaupungille.
– Adressi menee pormestarin haltuun ja asia tiedoksi myös apulaispormestari Mikko Aaltoselle, kaikille valtuustoryhmille ja lautakunnan jäsenille, Viitanen toteaa.
Hän kiitti hervantalaisia aktiivisuudesta ajaa omia asioita.
– Näillä näkymin kesäsulku ei ensi vuonna koske Hervantaa. Siitä huolimatta asukkaiden on hyvä olla valppaana ja tuoda esiin heille tärkeitä asioita

Linkki Hervannan Sanomien uutiseen